Det er lidt længe siden jeg har blogget sidst. Hen over julen har der været så mange andre ting der har fyldt i mit hoved, og derfor har jeg med lidt dårlig samvittighed udskudt at poste nogle af de opskrifter som jeg fik lavet
FORORD. Fiskeretten over alle fiskeretter. Der er hundredevis af muligheder når man taler stjerneskud. Der er også hundredevis af meninger omkring pynten
M. u. m. s. f. o. r. e. n. l. æ. k. b. i. a. ø. d. g. t. D. ,. -. å. v. J. y. c. j. Ø. (. 4. p. ). 1. ½. 2. 5. 0. 3. h. L. S. H. K. N. 6. 7. 8. 9. B. P. T. F
J. e. g. v. a. r. j. o. m. d. h. æ. l. p. t. i. G. b. z. n. å. ,. s. u. ø. D. y. k. f. M. T. S. E. C. I. 1. 2. 5. c. 0. 4. 3. 8. %. F. B. K. ". A. P. H
Denne suppe er super skøn og nem og der findes en million gode undskyldninger for at lave den. Den er billig, nem, varm, comfort-food-agtig, lækker, lav-stor-portion-og-frys-resten-ned-venlig, hurtig at lave og i det hele taget bare fantastisk
Søndag aften havde vi et vennepar over til aftensmad. Vi orkede ikke mere grillet mad og jeg havde lyst til kylling, så jeg kom i tanke om denne opskrift jeg har revet ud fra et Familie Journalen fra 2002
S. t. e. a. k. b. ø. l. g. n. r. s. i. u. ,. o. d. m. f. v. æ. h. p. å. V. M. D. 2. 3. c. E. j. 0. 4. 5. J. C. q. N. Y. F. L. A. y. T. B. (. ). -. G. P. K. é. 1. ". 6