Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsagerog chili beans. Du kan også vælge, at stege grøntsagernemed chili beans, så det bliver en stor blanding
Tilsæt de bagte aubergine. Dæk risenemed koldt vand, rør rundt og hæld. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem
Den er rig på Kalium og Phosphor og smager fantastisk sammen medgrøntsager som peberfrugt og tomat. Aubergine er en sjov lille fætter, der smager "forfærdeligt" rå, men når den bliver varmet, tilsat krydderier og blandes med en masse andet, er den simpelthen fantastisk
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Server medrisog evt. Kom alle grøntsagerne i et ildfast fad og kom en god slat olivenolie, salt, karry, paprika, gurkemeje og spidskommen henover og vend det hele godt
S. p. r. ø. d. s. t. e. g. j. m. i. o. n. a. b. l. E. k. u. v. M. ,. c. 4. 5. æ. h. O. f. I. 1. ½. y. 3. 2. 0. 6. F. å. K. H. T. N. B. (. ). P. V. L. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.