a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. Y. M. c. h. o. k. l. d. e. g. r. b. j. i. t. ,. n. s. O. v. m. u. ø. G. f. y. C. 4. æ. 3. 2. (. p. ). 1. /. 5. 0. F
Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalgafmange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
så derfor lavede jeg nogle. Selvom tapas egentlig er en spansk måde at spise på (mange små retter), fik jeg i sidste uge lyst til en mere græsk version…
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fraSpanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineres med flere slags til et større måltid
Til "kage" bundene. Blend med en stavblender til spinatpuremasse. Hæld blommerne i skålen med spinat og blend med stavblenderen indtil massen bliver lys og luftig
Blandingen svitses indtil løgene bliver klare, men inden de tagerfarve - på svagvarmeca. Som tapaskanman putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigaskan også serveres direkte i saucen
hakket mørk chokolade. nemlig Pærer belle Helena. mørk chokolade. Kan I huske den. Når kagen er bagt, smeltes det sidste chokolade, enten over vandbad eller i microovnen,
Tapas bestående afdadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpaccio med ost og oksespegepølse
Den klassiske med tomat, løg og basilikum. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.