Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
En af de helt rigtige hvis din tapas skal være spansk-inspireret. Lige siden min kæreste og jeg var i Østrig tilbage i feb/marts, har tapas været en hyppig aftensmad her i huset
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineres med flere slags til et større måltid
Så tandstikkere og ”ta-tøj” der ikke falder ned i maden er vigtige ”ingredienser”. Tapas – et andet ord for små forretter – er festligt og lækkert og er egentlig enkelt at servere
1Vend de stive æggehvider - af 3-4 omgange i den grønne spinatmasse og rør forsigtigt med en dejskraber for at bevare luftboblerne, som man har pisket ind i æggehviderne. 15-20 minutter midt i ovnen på 180 grader
Blandingen svitses indtil løgene bliver klare, men inden de tager farve - på svag varme ca. Som tapas kan man putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigas kan også serveres direkte i saucen
FacebookGooglePinterestUdskrivE-mailTwitterSynes godt om dette. I april vil jeg…. Så er vi godt i gang med april, og kan se tilbage på det første kvartal af 2016 – tiden flyver når man har det sjovt. Følge Michelle Kristensen’ Fitcamp – det er et 10 ugers forløb hvor man skal træne 5-6 gange om ugen – har også brug for at komme back on track med træningen – det er jo snart bikini sæson – og i år skal jeg være tilfreds med det jeg ser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.