kylling. Du kan også med fordel putte ingefæren i blød efter tilberedelsen for at tage lidt af den skarpe smag og så gør det ingefæren mere blød og lækker
Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Anret, kål kylling og dressing og pynt med lidt lime. Kai Manao, Spicy Kylling i lime1 kyllingebryst3 små grønne chili knust i en mortar2 fed hvidløg knust i en mortar2 spsk. Kokossukker1 Håndfuld fintsnittet rødkål1 håndfuld fintsnittet kinakålKog kyllingebrystet i bouillon til det er mørt. 1 kyllingebryst
Opwarm olie i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, sort chilipasta og derefter kyllingstrimler. Tilsæt forårsløg, strimlet chili og ketchup - smag til med fiksesauce og sukker
Jeg valgte dog at blande kylling i, for lige at give retten lidt mere tyngde i forhold til at servere den som aftensmad - men spiste den dagen efter til frokost uden kylling
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.