Pynt med lidt persille og server på en lille tallerken. Er en super flot forret, som i helt sikkert kan imponere kæresten med, medmindre i fjolser ikke klokker i det
Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmedpocheretægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
LaksetærteVafler kan bruges til sandwichRootza variantSvampepateHønsesalatKyllingeleverpostejSandwich med kyllingSpiralsandwich med kyllingTærte med løg og baconWraps lavet på æg, blomkål ogsquashÆggemuffinsmed kylling, spinat og rosiner - den frække Grønneaspargesmedæg
Server med revet parmesanost, friskkværnet peber, rapskimolie og et porcheret æg. Kog en passende mængde pasta og hak imens chili og hvidløg i små stykker og radisserne og dine asparges i lidt større mundrette stykker
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Anret pasta med ærter, asparges, salat, ægog tun. Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
1 bundt friske grønneasparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønneasparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Fordel osten på brødene sammen med små klatter relish, og kom en timiankvist på hvert stykke brød. Bland olivenolie, vineddike, sukker og hvidløg til vinaigretten
Knæk enderne af aspargesene, og skyl dem. Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Asparges. Anret dem på et fad, og drys med salt, peber, parmesanflagerog til sidst de ristede pinjekerner
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Hæld dressingen over de grønne grillede aspargesog pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.