Pisk æggeblommer med sukker til det er lyst og cremet. Vend den flydende honning i. Anret råcreme i små skåle efterfulgt af honningmarineret melonkugler og hindbær
Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af. Rødbede og gedeost er en klassiker og det er der en god grund til - de smager nemlig fantastisk sammen
Beklæd en si med ostelærred og stil den med en skål under. Det er hurtigt og nemt at fremstille sin egen gedeost, så snart man har anskaffet sig ingredienserne
P. i. s. t. a. c. e. ,. h. o. n. g. k. r. d. m. u. l. f. (. ). 4. p. 2. x. 3. 7. 5. å. v. æ. 1. 8. ø. %. 0. T. B. y. S. j. R. L. b. F. D. V. I. 6. J. 9. n g
Spinattærte med karamelliserede løg og gedeost / Galette med spinat, soltørrede tomater og gedeost / Knoldselleri medhonning og gedeost / Den ultimative toast medgedeost, valnøddepesto og sennepsdressing
F. i. n. e. h. o. g. s. m. å. k. a. r. p. y. t. d. l. u. J. j. ø. ,. b. v. f. S. P. -. H. æ. L. (. M. 4. ). T. I. 1. O. 2. 0. 5. 3. 6. 8. D. c. 9. G. C. N. B. R. /. ½. K
De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honning glaserede. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Små Kartofler med skrald. peberfrugt i forskellige farver Marinade honning/sennep. Honning. Honning. Halver dem og bag dem med olie og salt på høj varme så de tager farve 180 grader i ca 20 min
De knaser, har en karameliseret smag og er fyldt med lækkerier. Havde en plade hvid chokolade i skabet, fik lyst til at bage cookies og tænkte at honning og mandler ville være lækkert til den hvide chokolade
Derefter hældes den kogte pasta i "sovsen" og vendes forsigtigt med fignerne. Svits hvidløgene i olien og kom derefter spinat, hvidvin, gedeost og citronsaft på panden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.