Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er ogsåmed til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldtepeberfrugterog så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Og jeg kan som nævnt bedst lide dem med hakket kød i – helst oksekød. Fyldtepeberfrugtermedoksekød. Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad smurt med lidt olie, og fordel farsen i dem
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
Rør flødeosten sammen medchampignonog hvidløg, når det er kølet af. Varm olien ved medium varme i en pande, og tilsæt hvidløg ogchampignonstilk, indtil al væske er væk – pas på ikke at branke hvidløget
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Smid det i ovnen i en halv times tid eller til peberfrugten begynder at have godt med rynker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.