En af mine yndlingsretter er dampedeasparges med sauce mousseline og rejer. Dampedeasparges. I foråret og den tidlige sommer kan man nyde, at det er asparges sæson
Svesker, æble og appelsin. Andebrystet er fyldt med julens frugter. Sovsen er utrolig nem at lave, og får en lækker pift fra Stjerneanis, som den koges op med
Sidste år, lavede min mor og jeg lidt sjov med andebryst. Den skulle krydres med en masse af julens varme og dejlige krydderier samt frugter, og serveres med en appelsinsovs med stjerneanis
Der var nogen i selskabet der ikke kunne lide asparges, hvilket synes er ærgerligt, men sådan er det altid og som kok, ja så skal man lære at tage det helt roligt, selvom man måske ikke har det sådan
Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke ognoget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Heidi´s kolleger kom forbi til en sen julefrokost og jeg fik lov til at stå for menuen. Jeg har længe haft lyst til at lave en forret med laks, og nu fik jeg endelig chancen for at give den gas
Jeg brugte parmesanost ovenpå disse, men en anden type ost kan også sagtens bruges. Der er utrolig meget umami smag i disse fyldte svampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.