Figner, gedeost og serranoskinke
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 gr gedeost
  • 6 skiver serranoskinke
  • 6 små kviste rosmarin
  • 6 tsk flydende honning
  • 6 træspyd
  • Peber og salt
  • Olivenolie
  • 1 håndfuld valnødder
  • 4 spsk valnøddeolie
  • 2 spsk
  • rød balsamico
  • 2 store tomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk frisk revet ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk hakket koriander
  • 3 spsk sesamolie
  • 1 spsk soja
  • 2 spsk sesamfrø

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.