Smørrebrødmed æg og rejer (ca. Det går dog langsomt fremad med hånden, og heldigvis har jeg forberedt lidt opskrifter, før det gik galt med den, så jeg synes, vi skal have lidt gang i bloggen igen
I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken. Jeg bukker gerne den øverste kant af roastbeefskiverne (som ligger op med salatbladet), så hver skive bliver hævet en smule fra hinanden
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Men det er jo ikke lige det ord vi plejer at forbinde med chokolade. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1
Bland citron- og limesaften med sukkersiruppen – det skal være meget sur-sødt. - Når lemonaden skal serveres, så fortyndes den med danskvand – smag på den undervejs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.