½ time før servering sættes ovnen på 225 grader, bradepanden tages ud og med krøllet stanniol og andre tricks gøres stegen så vandret som muligt – så sværene er så plane så muligt
S. e. r. v. s. m. d. p. o. f. i. t. ,. k. g. a. ✿. &. N. y. B. u. l. T. 4. n. 0. 2. (. b. j. ). ø. 3. h. L. 1. H. K. å. D. c. ". J. -. 5. 8. E. ô. V. I. F. ”. Å. C. G. M. æ. U. P. /. R. %. °. 6. A. 9. . ♥. ¸. •. *. ¨. ♫. ♪ g
1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
Den anden dag faldt jeg over et godt tilbud, ænder til kr. 50. De var måske ved at brænde inde med dem. Så det blev til 2 fugle der fløj direkte i vores fryser
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn. Oskar og jeg var på Juleshopping sammen med den jævnaldrene Viktor og hans mor, min veninde Louise
Dette er mit første bidrag til bloggerkonkurrencen med økologiske kartofler. Jeg har valgt denne ret for at vise, at grillspyd ikke behøver bestå af hverken kød, eller erstatninger for kød – som f
Her i eksamensperioden tager den ene dag ofte bare den anden. Og når dagene er ensformige med eksamensforberedelse kan jeg godt lide at bruge lidt ekstra energi på at være kreativ i køkkenet