Kan pyntes med bær, mørk chokolade eller andet. Jeg har en stor kærlighed til hvid chokolade, og det er noget jeg faktisk spiser mere af, end almindelig chokolade
Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber. Pisk æggeblommerne helt lysegule med sukkeret (kan godt tage lidt tid), og rør derefter den smeltede chokolade i
Hak chokoladen og hæld det i en skål. Hvidchokolademousse. Pynt til sidst med knuste Oreos. Bring fløden i kogog hæld fløden over den hakkede chokolade
Jeg har været ude at gå en tur og butikkerne havde jo åbent i dag så jeg er nu den glade ejer af en buksedragt -man kan ikke påstå jeg er smuk med den på men jeg er ligeglad for den er bare super rar at have på, så jeg er allerede godt glad for den
Æggeblommerne og sukker piskes hvide enten med håndmikser eller røremaskine. Chokoladen smeltes over et vandbad og herefter piskes chokoladen i æggemassen
De resterende æggehvider piskes næsten helt stive, hvorefter sukkeret tilsættes lidt ad gangen. Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk og cremet indhold af passionsfrugtog citron
mednogle bær. Og i sidste omgang fik jeg en omgang hvidchokolademousse-pulver. Jeg er så heldig at Callebaut Chokolade nogle gange sender produkter til mig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.