Jeg har altid troet at glutenfrie brød og boller var sådan noget tørt og kedeligt noget, men jeg har til min store overraskelse fundet ud af at der findes mange lækre alternativer til mit elskede hvedebrød
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Boller og pølsehorn har en god konsistens –. Glutenfri pølsehorn/burgerboller/pizzadej eller boller. også selvom der er HUSK/Skallin i dejen, der ofte gør boller gummiagtige
- De blev i hvert fald godkendt af min trofaste smagsprøver, nemlig min kæreste, og min Zumba-instruktør der fik nogle i tillykke-med-nyt-bestået-kursus gave sammen med en lille flot Hyacint, desuden har en Zumba-veninde, mine forældre ognoget af min svigerfamilie har også godkendt dem, så de skal laves igen i weekenden hvor den står på en omgang bodypump, en fødselsdag og ellers julehygge og forberedelse med kæresten
Vi skulle hente pigerne, som havde været på ferie hos nogle af deres fætre og kusiner og så ville jeg tage lidt med til kaffen, da min svigerinde havde været på arbejde hele dagen
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.