Diningweek er i fuld gang. Har I været ude og kniv&gafle den. Skriv endelig i kommenterfeltet, hvis du har nogle gode (eller dårlige) oplevelser med Diningweek du vil dele med os
Igen har jeg – hvad kryddersammensætningen angår – ladet mig inspirere af River Cottage. Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter
Laks er en særligt sund fisk, da den indeholder både D- og E-vitaminer, og gode mineraler, som f. Derudover har jeg eksperimenteret med bønnepasta, som er et koncept der går ud på at få flere fibre, vitaminer og andre gode sager ind i vores pastaretter
Dyreryg med svampe og kirsebær. VIGTIG INFO. Retten indeholder ikke sovs eller tilbehør. En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til
Tør dyreryggen (2 kg) af med et opvredet viskestykke. Læg 10 tørrede enebær i vand i 5 minutter, hæld vandet fra og gnid dem ind i kødet sammen med 2 tsk
Min debut med mit nye legetøj blev en flankesteak med noget så simpelt som Knorrs bearnaisesauce. Flankesteaken (400 g, 600 kcal) havde jeg lagt i vakum og smidt lidt smør og hakket hvidløg i posen
1 stk flankestegcitronpeberhavsaltevt. timian, lidt chili, groft kværnet peber, barbeque kryderi ect. olieKrydder kødet på begge sider men vent med at komme salt på til kødet skal steges (for det ikke trækker væske ud af kødet
Igår var jeg hos min mor til Skt. Hans, og vi skulle naturligvis grille. Med tryk på "skulle", for sådan gik det nu alligevel ikke midt i al regnvejret