Det er to år siden, vi sidst lavede porchettapå grillen. Næsten på dato. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Opskrifter, Porchetta
En opskrift påPorchetta - en italiensk klassiker. Fordel det hele på kødet. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Opskrifter, Porchetta
Er der sværd hele vejen rundt, skal den lægges på en rist. Porchetta = italiensk form for rullesteg og er en svinekamsfilet rullet ind i svineslag og krydret med persille/hvidløg/timian/rosmarin og snøret
Smør blandingen ud på bagsiden af svineslaget og bind denne stramt sammen med stege-garn. Hvis det er direkte på grill, er det ved indirekte varme og vendes ca
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
på bagemaskine på "lang, dej". En PIZZAbagesten og kuglegrill. Hvis saucen er varm når den kommer på dejen, trænger den ned og gøre dejen våd og gummiagtig
Jeg har læææænge haft lyst til at lave en ægte italiensk porchetta. Det belv den mest fantastiske porchetta - hvis jeg selv skal sige det og jeg fik også stor ros
Tag kødstykket, skær ridser i fedt kanten så du får små kvadrater på ca. Nu starter interval stegningen, først 15 min i grillen med låg på. hvile indtil en kerne temperatur på 64 grader (rosa) opnåes, brug gerne stegetermometer for mere præcis stegning
Pulled Pork bliver bedst på kul. Udelukkende fordi jeg dengang boede i en lille lejlighed midt i København og min ejerforening ikke tillod, at fyre op for en kuglegrill inde i stuen
Pollo alla porchetta. Så skulle testen stå. Ville det overhovedet være muligt at ramme noget, som smagsmæssigt var blot i nærheden af Rosannas rosmarin-kylling, som hun tilberedte for os mens vi var i Umbrien
Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu. Hvis du ikke har en kuglegrill, eller et røgeapperat, så kan du købe en metalspand fra Ikea
Hjemmelavet porchetta, grillet med et rotisseri. Men da der er stor forskel på eks. hvilen sød sennep du køber, vil jeg altid anbefale at smage på maden
Jeg fyldte en trådsi med røgsmuld, tændte op i røgsmuldet og lagde kødet på grillristen. Nu har jeg jo ikke en rygeovn, men jeg havde hørt at en kuglegrill kan gøre det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.