Madpandekager ca. Løg og hvidløg svitses i lidt margarine til løgene er blevet gennemsigtige. Kødet tilsættes og når det er brunt tilsættes resten af ingredienserne
0 Flares. ×. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker mandler og bananer OG pandekager. Så hvorfor ikke kombinere mandlerne og bananen og så få en omgang sunde pandekager
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Madpandekager. Glutenfri, Madpandekager, Protein, Wraps. Hvis jeg skal komme med en “anmeldelse” på disse wraps/madpandekager, så får de 5 ud af 5 stjerner
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Her slutter dette lille eventyr med fokus på "ingen-madspil", og denne gang blev det til en portion madpandekager med ekstra tryk på mad, da de ikke smager særlig sødt, som pandekager normalt gør, men netop smager af rugbrød
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
Madpandekager med Kylling til 2 personer. Tirsdag var det pandekagedag. En tradition fra dengang, hvor man stadig fastede fra askeonsdag - onsdagen efter fastelavn - og 40 dage frem
5-6 stk. 200 g mel. 100 g hvedemel og 100 g fuldkornsmel1 spsk fibermel (kan udelades)1 god håndfuld grovvalsede havregryn1 tsk havsalt2½ dl mæl +/-½ dl vand +/-1 æg1 spsk rapsolieRør det hele sammen til en lækker dej, dejen må ikke være for tyk, så har den svært ved at sprede sig ud som en pandekage, tilsæt evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.