Til 15 stk200 g smør50 g gær5 dl mælk - fx kærnemælk1 tsk salt900 g hvedemel15 pølsehornspølser, almindelige pølser eller kylling/kalkunpølserAlle de tørre ingredienser blandes i en skål
Endnu engang rettede jeg lidt i opskriften, så den passede med indholdet i mine skabe. rugboller. Bollerne giver en meget god mæthedsfornemmelse og passer perfekt til madpakken
Hjemmelavet is med Daim. En favorit is herhjemme. Hvis isen laves til gæster bruger. jeg en Jelloring fra Tupperware, så isen bliver rigtig flot – men man kan
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. m. i. n. f. ,. v. k. b. å. c. p. D. u. J. y. æ. M. 3. 0. N. T. (. ). w. S. 1. é. E. R. P. K. H. V. ½. 4. 7. 2. F. -. 5. B. L. ". x. G