Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Tapas med humus på spiselige skeer

Tapas med humus på spiselige skeer

Mine humus tapas skulle være anderledes - derfor var jeg nødt til at tænke ud af "boksen" og resultatet er jeg blevet meget glad for
De Bedste Grovboller

De Bedste Grovboller

Jeg har haft opskriften på disse boller siden jeg var barn. Men hvor den stammer fra, det ved jeg ikke
Frisk citronlagkage med blåbærmousse

Frisk citronlagkage med blåbærmousse

E. n. l. u. f. t. i. g. o. r. s. k. a. e. m. d. c. -. b. å. æ. I. w. h. v. j. ø. J. p. ,. D. S. M. L. K. (. ). 1. T. 2. 3. P. y. x. 0. 4. 5. A. F. O. ½. 6. B. R. H. N. 7. 8. /. V. é. C
Blåbær-hyldeblomst moussekage

Blåbær-hyldeblomst moussekage

3 kagerBiscuitbund. 10 g. mandler4 æg75 g. sukker110 g. melBlåbærmousse. 100 g. blåbær50 g. sukker1 tsk. citronsaft2 husblas10 g

Fondant kage

 . Source. Flickr. Du sidder måske lige nu og tænker. hvad er fondant egentlig for noget. Det korte svar er, at det er en ganske simpel form for sukkermasse, som du kan bruge til at overtrække dine kager med, så de bliver endnu lækrere at se på, eller du kan bruge fondanten til at lave pynt til dine kager
Sådan overtrækker du kagen med fondant

Sådan overtrækker du kagen med fondant

O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Hjemmelavet fondant

Hjemmelavet fondant

Det er egentligt utrolig let at lave fondant selv, og jeg syntes at det virker lige så godt som det man køber

Baileys Mousse

Baileys Mousse. 4 blade husblas50 g hvis chokolade1 dl Baileys4 past. æggeblommer2 spsk sukker3 dl fløde100 g mørk hakket chokoladeLæg husblas i blød og smelt den hvide chokolade

Chokoladecreme

2½ dl fløde200 g chokolade 2 blade husblasUdblød husblas i koldt vand. Hak chokoladen og kom det i en skål

Hindbær Mousse

Hindbær Mousse300g frosne hindbær½ dl sukker1 tsk vaniljesukker4 blade husblas½ l flødeHindbær bulder-koges sammen med en smule vand og så simre den lige lidt til bærene er kogt ud