Jeg ville gerne tilberede en sund udgave af lasagne. Derfor har jeg brugt fuldkornslasagneplader, som indeholder flere kostfibre end almindelige hvide lasagneplader
De vietnamesiske crepes, banh xeo, er fast inventar inden for vietnamesisk street food grundet deres popularitet - en popularitet, der er fuldt ud forståelig
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. t. æ. v. c. m. f. N. ,. a. h. P. p. k. D. j. å. b. -. ø. y. J. C. M. R. B. ). w. H. (. 6. 7. 2. ½. 1. 3. 8. 5. 0. S. T. Æ. L. 4. V. O. |. A. z. ". I. K
Mandler der er overtrukket med hvid chokolade og vendt i lakridspulver, en nem julesnack. Jeg bruger lakridspulver der er ekstrakt og ikke lakridsrodspulver
En fantastisk julegodte (som også godt kan spises, selvom det ikke er jul). Jeg var i fredags forbi min søde veninde, Cecilie, og hendes rumbo havde simpelthen lavet de mest fantastisk chokolade/lakrids mandler
5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
Stenalderkost, paleo, hulemandskost, paleo-diæt. Ja, kært barn har mange navne. Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
- som igår blev afholdt med kæmpe succesIgår var jeg og fire andre studieveninder nemlig samlet hos den kære Marie, som lagde hjem til en Thanksgiving dinner - og sikke en middag siger jeg bare
I dag skulle vi så have flæskesteg, og da der var tid til det, blev den langtidsstegt over 3 timer - nu er det jo ikke jul, så jeg lavede lidt efterårstilbehør til
M. u. m. s. f. o. r. e. n. l. æ. k. b. i. a. ø. d. g. t. D. ,. -. å. v. J. y. c. j. Ø. (. 4. p. ). 1. ½. 2. 5. 0. 3. h. L. S. H. K. N. 6. 7. 8. 9. B. P. T. F
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition