Dagens lune ret var i dag en lækker sprød kylling filet paneret med cornflakes ogparmesan. I et ildfast fad blandes cornflakes, all around krydderi, løgpulver ogparmesan godt sammen
Måske var det den smukke, sprøde kylling, måske var det fløden, måske var det solskinnet udenfor – men det endte med at føles som ren hverdagsluksus, simpelthen
D. a. v. i. f. o. r. e. t. p. u. g. s. d. n. k. j. l. y. m. ,. å. æ. c. ø. J. h. b. (. ). F. q. P. 2. -. 3. 5. 0. 1. 4. %. S. K. T. R. L. V. M. N. H. B. C. I. G. A. w. U
Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Smør et ildfast fad og smør det med lidt olie. Salt og paprika. Fyld rodfrugterne i det ildfaste fad og krydder dem med lidt olie, salt og hakket frisk timian
basilikum, kylling, parmesan, peperonata, pinjekerner, salvie, smør Antal personer. Læg kyllingen i et ildfast fad sammen med hvidvin og krydr med salt og peber
Tag kyllingen og skyl den grundigt og gnub den grundigt indvendigt med salt, peber og olivenolie. Kom i et ildfast fad der kan være i ovnen sammen med kyllingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.