I aften står den på suppe og en rigtig efterårsagtig en af slagsen. Det er en super simpel suppe og den tager langt under en halv time at lave, hvis man ser bort fra den tid suppen skal koge
250 g smør125 g lys sirup250 g farin3 tsk kanel1 tsk stødt nellike2 tsk stødt ingefær1 tsk stødt allehånde500 g mel60 g syltede appelsin i tern - jeg havde glemt at købe dem, så mine er uden i år
Til aften blev det tid til Moules Mariniéres, en fransk bistroklassikker, som vi begge elsker. Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
Efter en hel dag med øsende regnvejr, syntes jeg det passede med en god suppe. Inspirationen kommer fra min nye kogebog, bare ændret lidt som jeg syntes
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
det er mine forældre, deres hund Frida og min Faster Karen. I dag har jeg været ude og handle, og må tilstå at det bestemt ikke bliver sjovere og nemmere i takt med at min mave efterhånden fylder mere
V. e. r. d. n. s. l. t. g. y. b. ø. h. a. p. k. o. u. f. M. i. ,. j. m. H. å. v. D. æ. C. R. E. I. S. T. c. 5. -. 1. 0. 4. ½. G. 2. (. 3. ). L. N. 8. F. P. A. Å. B
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Denne suppe er nem og smager af meget og chilistyrken kan du selv justere. Man kan lave den med bouillon terninger eller de krydderier der følger med i de små nudel pakker
Ingredienser. Olie til stegning1 løg2 porrer2 fed hvidløg2 gulerødder2 kartofler1 kg modne tomater (eller evt 3 dåser flåede)140 g koncentreret tomatpuré1 liter vand3 bouillon terninger (grøntsags eller okse)Salt/Peber125 g mascarpone1 rød chili uden kerner (kan udelades)Frisk basilikum og oreganoFremgangsmåde
Dette er bare den helt neutrale grundopskrift på mine deller som jeg for det meste laver. Dejlig nem hverdagsmad som kan piftes op med forskellige krydderurter, krydderier eller andet godt
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
J. e. g. l. s. k. r. h. u. m. o. j. a. ,. d. i. t. y. n. p. v. æ. å. ø. f. w. H. /. c. D. b. T. S. 1. 9. I. (. 4. ). 2. 0. %. 5. 7. F. ½. K. B. 3. P. 6. e g