Romkugler

Romkugler

  • 12 Opskrifter
Romkugler! ;)

Romkugler! ;)

Så nåede vi kaffen og romkuglerne. Romkugler (16 stk). ) Ikke nogen helt ringe kombination. ). 2½ dl fint hakkede mandler, 50 g blødt smør, 1 spsk olie, 1 tsk vanille, ½ spsk stærk kaffe, 2 spsk rom, 2 spsk kakao
Glutenfri Romkugler a la Naturbageriet

Glutenfri Romkugler a la Naturbageriet

helsekostbutikkerne har brød, boller og romkugler fra Naturbageriet. efter opskriften på romkuglerne, men den var ej at finde

Romkugler med Café Latte

Og disse kaffe romkugler, ryger unægtelig i den kategori. Derfor tog det ikke mange minutter for mig, da jeg igen igen fik lyst til romkugler, at smide noget kaffe i dejen

Romkugler med lakrids

Disse romkugler er fredagens godbidder til dem med to ben. Musse tjekker lige at alt går til som det skal
Romkugler

Romkugler

D. e. t. r. m. i. n. s. d. u. g. p. å. k. o. l. ,. h. v. j. a. æ. b. 1. 4. ". f. ø. J. 9. 0. A. L. T. y. H. c. R. -. ). 2. I. 5. K. F. B. Æ. E. 3. O

Protein romkugler

Disse protein romkugler smager SÅ godt (endda bedre end dem du køber ved bageren) også er de også sunde, win-win
SUNDE ROMKUGLER

SUNDE ROMKUGLER

Jeg er vild med romkugler, så her kommer lige en opskrift på en lidt sundere version af romkuglerne, der går rigtig godt sammen med en kop kaffe
Romkugler

Romkugler

Forleden stod jeg med nogle kagerester, der var alt for gode til at blive smidt ud, så jeg lavede de her dejlige romkugler
Romkugler med lakrids

Romkugler med lakrids

Romkugler. Kagerester skal da ikke gå til spilde, så derfor blev der lavet romkugler af resten af marmorkagen
Romkugler - en lidt mere fedtfattig version

Romkugler - en lidt mere fedtfattig version

J. a. ,. r. e. l. t. i. v. h. f. d. D. s. k. j. o. n. å. g. b. m. c. u. æ. ø. S. p. A. M. ). ". -. K. y. I. C. O. F. B. R. (. 1. 2. 4. 0. ½. 3. T. V. E. x. 5. 7. H. L. P. |. N
Trøfler/romkugler

Trøfler/romkugler

Her er lige en let opskrift på nogle lækre trøfler/romkugler.  Jeg bagte en chokolade kage med denne opskrift
Romkugler

Romkugler

Romkugler er super lækre, og der findes ikke en præcis opskrift på dem - i min verden i hvert falde. Disse er lavet på gefühl, og det vil jeg også råde jer til at gøre, da det er smag og behag hvor meget romessens man kan lide at få i