bland spinat, philadelphiaog muskatnød. en pakke parmaskinke eller bacon. Læg en portion af fyldet på de bankede stykker kyllingog fold kyllingen om, læg baconen over for at "holde" på kødet
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ost og en skive skinke ind under. Tilbehør bestående af asparges rullet i parmaskinkeog røget mayonaise
Hvis du bruger frossent spinat, giv da spinaten et hurtigt opkogog si vandet fra. Efter en tur ved tandlægen sent i går eftermiddags, blev aftensmaden i går lige hvad fryseren bød på og det der kunne laves hurtigst
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater ogkogte kartofler. Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber
Skær dine yndlings grønsager lækkert ud - du kan også lave en salat hvis det er mere dig. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Hun er faktisk intet mindre end en stjerne ud i det franske og italienske køkken, så jeg var noget imponeret (og overrasket) da menuen viste sig at være marrokansk kylling i kanel og spinat med økologiske fuldkornsris som tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.