2. 2. 2. 2. P. a. n. d. e. k. g. r. t. i. l. p. s. o. …. m. b. J. ,. ø. j. h. v. f. å. u. y. F. c. E. D. T. K. (. ). 7. 5. 3. 1. æ. B. V. 0. -. ½. R. L. 4. S
En slagsmed laks og peberrodsost - det er god skik og brug med fisk til forretten. Rør flødeost – Philadelphia for eksempel - med fintrevet peberrod, lidt flormelis og lidt edddike
Fyldt chokolade medfyld, der kan varieres i det uendelige. Er man ikke til kakao, kan man bruge carobpulver i stedet for og så holde lidt igen med sødemidlet
Skær med en kniv dejen ud i ca. Opskriften er "lidt" hugget fra Claus Meyer der er den første jeg har set, der grådigt har både creme og remonce som fyld i hans Fastelavnsboller
Tilsæt til pastaen sammen med ærter og majs og kog et par minutter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen med skinke
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Det er en såkaldt rodotto, som selvfølgelig er i familie med risotto, kornotto og andre. En rodotto er lavet med udgangspunkt i rodfrugter i stedet for ris
Den klassiske frittata al forno laves med spinat og ricotta, og er meget nem at tilberede. Her er den tilberedt med frisk spinat, men du kan lige så godt vælge at bruge andre grøntsager som for eksempel zucchini, asparges, porrer eller bladbeder
Nougaten kan man enten putte i før bagning, hvilket er det nemmeste, eller man kan lave en lille fordybning i kransekagen før bagning og så fylde den med smeltet nougat efter bagning, hvilket giver det flotteste resultat, da nougaten på den måde får en blankere overflade
Man kan jonglere med alle slags nødder, plantemælk, frugt, tørret frugt, chiafrø og whatnot. Jeg havde naturligvis svært ved at tvinge det hele ned – særligt fordi den havregrød var spækket med smør og honning – og jep, min mor stod og holdte nøje øje
Eller sammen med. Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød. Opskriften med gulerødder fandt jeg hos skagenfood
Hæld det i en skål, og vend farsen grundigt sammen med soja, mirin, chili, og sesamolie. Lad farsen hvile en ½ time, og den er herefter klar til at blive fyldt i fx wontondej til dumplings
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.