… eller kødkage, hvis ikke det skal lyde så smart… Du skal bruge. 400 g hakket svinekød (10-12%) 150 g kalve-, kyllinge- eller andelever i små terninger 150 g bacon i små tern 1 dl rød- eller hvidvin 2-3 spsk cognac eller portvin 2 fed presset hvidløg 2 æg 1 spsk
Alle kan huske kiksekage men ingen laver den, hvordan kan det være. Måske fordi man hurtigt kan få for meget… Det er en typisk 80´er kage som næsten er gået i glemmebogen og det er faktisk svært at finde en bager som laver den, og det er lidt en skam
Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærte med feta og hytteost. Før den blev færdig spiste vi det sidste græskar fra igår bagt i ovnen
De så flotte og spændende ud, men må indrømme at mine smagsløg ikke var enige. Til aften stod den på en let pastaret, og den tog ikke lang tid at bikse sammen, da forarbejdet blev lavet i går aftes mens culotten var i ovnen
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
W. a. u. w. d. e. t. r. f. ø. s. g. n. ,. j. l. v. i. M. B. o. m. b. h. k. å. D. p. J. -. y. I. æ. S. (. 4. ). 1. 0. ü. ½. 5. 3. c. 2. H. /. V. P. Æ. 6. 7. 8. L. 9. K. A. e g
I går var kæresten og jeg hjemme hos mine forældre og jeg spurgte (som sædvanlig. NU er det så blevet sådan, at jeg tit ønsker den til dessert når jeg er hjemme ved mine forældre, og jeg skal aldrig spørge to gange