Opskrift af Mette Blomsterberg, Det søde livPortionen giver ca. 35 stk. ½ stk vanillestang (evt. polynesisk)200 g smør, saltet og stuetempereret180 g sukker1 æg250 g hvedemel75 g mandler, blendede til "mel"Vaniljestangen flækkes på den lange led og kornene skrabes ud med en lille kniv
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Så nærmer sig tiden for halloween. o)M. h. t. til halloween-kager bliver det i år vist kun til håndsrækningen til min yngste datter, da hun gik i køkkenet og bl
Mine bageplader er forholdsvis store, så kiksene bliver ret tynde, er pladerne små kan man dele portionen i 3, ellers bliver kiksene bare noget tykkere og skal bage lidt længere – det er smag og behag
Rigtig godt nytår til alle og håber i får et dejligt år 2013. Selvom det jo er lidt for sent nu, synes jeg at jeg ville poste min kransekagetop som jeg lavede til nytårsaften