Jeg spiser den gerne med mandel - eller soyamælk eller som topping på lidt græskyoghurt eller skyr. Tilbage til müslien, eller granolaen som det med rette hedder, da den er ristet med sirup og derfor er knassende sprød
D. e. t. r. n. s. l. ø. v. d. a. g. i. F. o. m. h. f. V. O. z. y. å. c. u. j. k. æ. ,. P. b. p. M. S. C. I. w. J. -. H. T. 2. (. 1. 0. %. ). 3. R. L. ½. 7. 9. 5. 4. N. ) l
Tilsæt feta oggræskyoghurtog kør det sammen til en ensartet, dipagtig konsistens. For nogle uger siden var vi til fødselsdag, hvor vi fik en lækker, cremet dip med feta og porre
De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg. De er forholdsvis nemme at lave og smager bare virkelig godt
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine. Kom yoghurtog rabarberkompot i en blender og kør det til en ensartet masse
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Efter eksamensræset i juni havde jeg blot brug for at ligge på stranden med gode frilæsningsbøger, nyde solen, mountainbike, vandre, spise god græsk mad og nyde det gode selskab (med-guider, gæster og veninder, der kom på besøg)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.