Det her er mormormad, når det er bedst. Kødet skal være så mørt, at det let løsnes frabenene. Det lykkedes mig at købe rekord store stegeben, hvor langt det meste var kød, og knoglerne var nærmest til at overse
)Jeg lavede en stor portion, så kan manden få med i madpakken imorgen. Nej det er altså ikke fordi jeg pludselig har fået godeben - i hvert fald ikke de to, jeg går på
Derefter blev tilsat chilipulver og safran pulver sammen med noget fløde. Når jeg ikke har fastedag, så synes jeg, det er fantastisk at lave super lækker mad med mine venner og ikke tænke over, om der er smør i (det er der
Så vil jeg foreslå at følge Rubins Restemad på Facebook. Her er et klip fra hjemmesiden. Jeg skal helt klart til at følge Rubins Restemad, som viser et stort arrangement
Her i huset er vi tossede med Thai mad. Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retter er fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
50 g kakao – den ordentlige slags. 20-25 minutter – hold godt øje. De store chokoladestykker giver en ekstra god smag af chokolade, mens den syrlige A38 skaber en lækker svampet struktur
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Si linserne så overskydende væde løber fra. Ideelt når man laver mad til mange. Og så kan de også sagtens fryses ned, så man kan lune et par stykker til en hurtig aftensmad
– solskin på tallerkenen – i form af frugtsalat med mango og nektarin,. inspiration fra. morgenlaesning]Fredag morgen startede jeg dagen med smuk morgenmad
Et par gode håndfulde rasp. "God gammeldaws mad. Et par gode håndfulde rasp. Der er intet så godt som mormor mad, og engang imellem gør det ikke noget, hvis jeg kan præsentere noget, som er en bare en lille smule traditionelt
Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Disse kanelsnegle er helt fantastiske, når de lige er kommet ud af ovnen og glasuren løber ned af siderne
Har du andre gode idéer til sundere meximad. Nu har jeg imidlertig fået mulighed for at anmelde den nye blender Wilfa Fredag som har fået sit navn fordi de i Norge (åbenbart
(Pyntet med basilikumblade fra altankassen og drysset med salt tørret krydderi). (Havregrynene spises med iskoldt vand på – men du kan naturligvis bruge din favorit plantemælk i stedet for)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.