Denne her svamperisotto har så meget smagt fra svampene og forårsløget passer perfekt sammen med. Du skal hele tiden røre i din risotto da det er med til at frigive stivelsen fra risene som er med til at gøre den lækker
Opskrift svamperisotto risotto med svampe og fisk, rødspættefilet. Den fandt jeg fandme i weekenden og blev enig med mig selv, at nu er det sku på tide at lave risotto
I disse måneder er det jo oplagt medsvamperisotto. Start med at gør det hele klar - man kan ikke bare sådan afbryde en risotto, når maner igang med at stege den - Ordn svampene
Det er ikke fordi jeg er blevet træt af at dele mine madopskrifter med jer. Men det har været en travl uge med konference, to-dages kursus, flere møder og vagter, sommerhusbesøg m
Svampesuppen her er måske et kryds mellem svamperisotto og svampesuppe. Der er ikke meget, der slår en dampende varm skål suppe, der kan slubres med en ske på en kold dag
Udkern og snit pærerne i tern eller i tynde både og bland de to ting med salaterne. Pisk dressingen sammen, smag den godt til med salt og peber og vend den med salaten
Pisk dressingen sammen, smag den til og bland den med salaterne. Læg dem på en plade med bagepapir, stænk olie over, drys krydderier på og bag græskarstykkerne i ovnen ved 200° eller 165° varmluftovn, 15 – 20minutter. 125 g landbrie eller blåskimmelost
Læg små stykker blåskimmelost. Der er ikke mere vildsvin i Danmark, bortset fra i fangenskab, fordi man frygter smitte med svinepest i de danske svinebesætninger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.