Den legendariske oksekød farsbrød medfetaogTzatziki. Så her vil jeg så bare sende opskriften og dele det mednogen, der kunne være interesserede - virkelig god opskrift
Bland agurken med græsk yoghurtog knust hvidløg. Smag til med salt. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
Vask agurken og riv den groft med et rivejern og læg det i et dørslag til afdrypning i ca. Imens presses hvidløg og hvis I bruger frisk dild så hak også det nu
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Pensl brødet med lidt vand og drys med oregano. Dagens aftensmad stod på oksefarsbrødmed ovn kartofler, endnu en opskrift jeg har klippet ud af et blad
Bøg siderne, drys med de hakkede krydderurter og hæld den ønskede mængde olie over. Denne varme og grillede fetaost smager fantastisk og er virkelig nemt at forberede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.