Find din sprøjtepose eller en frysepose frem med den ønskede tyl. mørk, smeltet chokolade. Smelt din chokolade i et vandmad eller let i mikroovnen og tilsæt den så til dejen
I. d. a. g. f. y. l. e. r. b. o. n. 2. å. ,. h. u. ø. s. k. j. v. æ. t. i. m. p. J. D. ". c. -. E. ). q. H. 3. 1. /. 4. 5. 0. V. G. K. S. N. w. %. F. (. 8. C. ½. R. é. T. B. L. P. O. M. W. '. A. ) g
Lun mælken sammen med smørret og vend det i dejen. oreo kiksOreo cupcakes. Afslut med mini oreos. 12 cupcakesOreocupcakes. Knuste oreos Cremen fyldes i sprøjteposePynt kagerne med disse mini oreos 2 æg
Cupcakesmed Flødebolle FrostingTil selve kagen, kan du bruge hvilken som helst opskrift. Jeg synes jo altid det er sjovt at prøve lidt utraditionelle ting, så da jeg faldt over denne opskrift på flødebolle topping til cupcakes, måtte jeg prøve det
Jeg elsker at få frie hænder når jeg skal lave kage eller cupcakes. Den eneste gang jeg havde problemer med det var for nylig hvor jeg første gang lavede kage til barnedåb - der havde jeg for mange ideer i mit hoved til hvordan en sådan kunne se ud
I. g. å. r. f. i. k. j. e. a. p. ø. v. t. n. c. u. o. s. m. y. b. ". K. d. ,. l. h. T. H. B. J. C. æ. S. M. O. ). F. 6. D. 8. E. (. 1. /. 4. 0. N. é. G. 2. ½. 5. 9. V. R. 3. -. L. P. '. ) g
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
PrintBlåbær cupcakesmedSwissButtercreamMerinque Forfatter. spiselig glimmerInstruktionerStart med at lave dine cupcakes først, så de kan nå at køle ned inden de skal dekoreres medSwissButtercream
Chokoladecupcakesmed jordbærcenter – hvordan lyder det. Smelt kokosolie, smør og chokolade i microovnen ved svag varme, Bland resten af kageingredienserne i en skål og pisk godt med en håndmixer
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokoladecupcakes opskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskrift på marshmallow frosting på nettet
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.