I dag er der en rigtig børneklassiker på menuen. Det er ikke nogen klassisk udgave, da både kødbollerne og sovsen indeholder en masse forskellige grøntsager og krydderier
Til 3 - 4 personer350 g tigerrejerlidt olie1 dl hvidvin½ boullionterning1 fed hvidløg4 dl flødefrisk basilikumfrisk roculaFrisk pasta til det antal personer der laves tilTigererejerne pilles fri for skal og marieneres i lidt olie og det pressede fed hvidløg i min
Den her opskrift er vist en jeg helt selv har fundet på - selvfølgelig er der mange eksempler på fyldte peberfrugter, men den her har jeg selv kombineret ud fra mine egne preferencer
Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærte med feta og hytteost. Før den blev færdig spiste vi det sidste græskar fra igår bagt i ovnen
Tapas er efterhånden blevet en god gammel ven i mit køkken. Det er perfekt til når der kommer venner og familie på besøg – men også til en aften, hvor man bare hygger med kæresten, veninden eller kammeraten
Brun mørbraden på en pande og køl lidt af, drys med salt og peber Butterdejs rullen pakkes ud og smøres med chili pesto så der er 3 cm fri for pesto hele vejen rundt
Step 1. Tilberedning af fyld / relish. Hak løg, rødløg, hvidløg og peberfrugt og svits det på panden (styrke 4 eller 5 ud af 6) i et par minutter i olie