Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 11 Opskrifter
Mine Favoritter
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Normalt er jeg ikke typen, der hopper med på modestrømninger, men jeg må sige, at jeg nu godt forstår, hvorfor brød bagt i en gryde i ovnen er blevet så populært
Kotteletter med tomatsovs i stegso

Kotteletter med tomatsovs i stegso

Alle børn kom hjem igår til familie spille hygge og lidt mad. Det blev til et spil "cranium" med masser af grin
Opskrift med kyllingfilet

Opskrift med kyllingfilet

Opskrift med kyllingfilet. Kyllingebryst og kyllingfilet er utrolig sund og nem at. tilberede. Desværre kan begge dele hurtig blive tør og lidt kedelig
Pulled pork og hjemmelavede burgerboller

Pulled pork og hjemmelavede burgerboller

Så nærmede Superbowl sig og vi havde gået lidt og kigget på forskellige opskrifter på pulled pork. Valget faldt på den kvalimad laver på sin blog - altså saltet, langtidsstegt og brunet
Mad der varmer: Wienergryde

Mad der varmer: Wienergryde

… for det er jo bare isnende vind derude – perfekt til at hygge indenfor med varm kakao, gryderetter og lune tæpper
Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Dyrlægen kom derefter med to teorier, der i mine ører lyder som et pest/kolera-scenario. Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
Hamburgerryg i stegeso med rødvinssauce

Hamburgerryg i stegeso med rødvinssauce

Opskrift. 1½ kg Hamburgerryg. 2½ dl. Vand. 1 dl. Rødvin. 2 skalotteløg. 1 rødløg. 1 gulerod. Enebær. Peberkorn. Laurbærblade
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Pil løgene og skær dem i skiver fra top til rod. Skræl pastinakker/persillerødder, gulerødder og kålrabi/knoldselleri
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Alle mine opskrifter er med varmluft. Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Brug en stor skål
Mad, der slanker og mætter.

Mad, der slanker og mætter.

Fx spinat, squash og auberginer kan let blendes og kommes i frikadellefars, lasange og andre kødretter, uden de kommer til at dominere smagsbilledet