Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Bland skyrmed mangochutney. skyr. Det er en ret med meget smag i fra både ingefær og chili, men hvis du ikke er til krydret mad, kan du bare skrue lidt ned for mængden af disse
Raita med æbler og agurkGrønkålssalat med dadler og ingefærGlutenfri æblecrumble med kardemomme ogvanilieskyr Kvædemarmelade Olivenolie eller kokosolie til at stege i
Tilføj så karry, kommen, korianderog linser og svits dem med i nogle minutter. Jeg synes at opskriften er helt fantastisk og jeg kan derfor ikke lade være med at dele den med jer
Skær andebrysterne i tykke skiver og server meddahl, et drys hakket korianderog mangochutney. Dahl er en slags krydret grød kogt af linser, løg og tomat
Ordet ‘Graham‘ betyder stærk, og ‘Masala‘ er den generelle betegnelse for indiske krydderiblandinger, der bruges i de traditionelle Curries Masala består typisk af koriander, spidskommen, kardemomme, hvidløg, ingefær og gurkemeje
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Server med f. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indiskyoghurt marinade før de steges i ovnen
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indiskdahlmedskyrogkoriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange. Denne her suppe er afgjort en af de bedste supper, jeg længe har lavet - og så er den super sund
Bland yoghurtmed presset hvidløg, revet ingefær og krydderier. Vi spiste det med blomkålsris til. Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for
H. o. s. e. l. k. r. v. i. n. d. m. a. ,. g. t. (. æ. p. f. J. O. ). å. h. b. ". D. R. y. ø. S. u. c. -. 4. V. N. 2. T. I. P. B. j. L. C. 8. 1. ½. x. à. 0. 3. /. 5. 6. F. 7. é. 9. G. Y. E. A. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.