Søde & bløde bananmuffins – uden sukker og gluten
Kærlighed & Kikærter
Kærlighed & Kikærter
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-5 spsk vand
  • 1/2 dl smagsneutral olie
  • 2 spsk rismælk (eller evt. juice)
  • 1 tsk eddike
  • 3 spsk agave
  • 2 dl rismel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • frosne bær
  • 3-4 frosne bær i hver. Hindbær giver en lækker syrlighed, men andre bær duer også. De her muffins er klart bedst med bær i, men du kan selvfølgelig også lave dem uden eller med andet fyld. Bag dem ved 180ºC i cirka 15-20 minutter. Husk at teste med en strikkepind, om de er færdige, før du tager dem ud af ovnen.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.