Peshawar-curry med krydrede basmatiris
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 spsk olivenolie
  • 2 1/2 cm kanelstang
  • 5 grønne kardemommekapsler, frøene knust
  • 5 nelliker
  • 2 laurbærblade
  • 700 g oksekød i tern (eller lam, hvis det skal være helt efter bogen)
  • 1 stort løg, finthakket
  • 2 tsk ingefærpasta
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk korianderfrø, stødt
  • 1 tsk spidskommen
  • 125 g græsk yoghurt
  • 2 tsk majsmel
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 1/2 dl lunken vand
  • 2 spsk frisk koriander, grofthakket
  • Ris
  • 225 g basmatiris
  • 30 g ghee (fås i asiatiske supermarkeder)
  • 1/2 kanelstang
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1/2 tsk sennepskorn
  • 4 1/2 dl vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.