Stegt flæskmedpersillesauce er en god, gammeldags, dansk ret. Halvdelen af flæsket paneres og lægges i en bradepande på bagepapir sammen med det upanerede flæsk
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Servér med nye danske kartofler og persillesauce, og Danmarks nationalret er klar til indtagelse. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Paneret flæsk. Krydr med salt og peber. Bank flæsket ud på et skærebræt. Smag til med salt og peber. Vend flæsk i først æg, derefter i rasp/melblandingen
Det ryger på en måde ned i skuffen med levertran og blodpølse. Med rødder i Hvide Sande burde jeg måske som en selvfølgelighed kunne lide det meste fisk, men torskerognen har jeg faktisk først kastet mig ud i for nylig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.