I dag blev jeg gjort opmærsom på en blog kaldet foodiesnfashion og der er en masse lækre opskrifter. Der er mange af opskrifterne der er lidt specielle, men de er sikkert værd at prøve alligevel
Opskriften er til 30 stk. ½ portion sushiris400-500 g lakse filet uden skind og ben1-2 tsk wasabi (japansk peberrod, som købes som pulver eller i tube)Tilbehør
Opskriften er til 20 stk. 2 små løg 1 håndfuld frisk koriander 2 tunbøffer, ca. 200 g 2 tsk salt 2 tsk groft peber 2 tsk koreansk chilipulver (eller anden chilipulver) 200 g kogte sushiris 2 forårsløg Sådan gør du
Nu blev det så min tur til at prøve selv at lave sushi. Jeg er blevet positivt overrasket og synes det er sjovt og ret nemt at få til at se ud som en million
Burgere er helt klart en del af sommermenuen for mit vedkommende. I sær de hjemmelavede burgere er en favorit, som kan varieres i det uendelige - burgerbollen såvel som indholdet
Dette fik vi til aftensmad idag, og det smagte så dejligt. -)Pirogger16 storeDu skal bruge. Dej. 5 dl lun vand1 pakke gær2 tsk salt1 dl olie2 æg600g hvedemel400g rugmel1 æg til penslingFyld
I dag var sidste dag inden sommerferien, for rødderne i SFO og børnehave. I SFO'en lavede de god-sommerferie-hygge med fællesspisning hvor børnene skulle have mad med til en buffet
I går stod den på hjemmelavede madpandekager med oksekød, salat, guacamole og romescosauce, som alt sammen var et hit og efterlod glade og mætte Smølfer i det lille hjem