175 g smør200 g mel, (Schär C giver det absolut bedste resultat)75 g kartoffelmel125 g sukker75 g mandler½ stang vanille½ ægSmut mandlerne og blend dem til mel
2,5 dl vand2 dl letmælk1 spsk fiber HUSK2 æg45 g sukker500 g fint glutenfrit mel (f. Disse hveder minder rigtig meget om de ”almindelige”, de er rigtig gode, og dejen er nem at arbejde med
Jeg har i længere tid eftersøgt en metode til at få en god, kraftig og sprød skorpe på mit glutenfrie brød og samtidig få et brød som virkede ciabattaagtigt/stenovnsbagt – hvilket nok er lidt store krav at stille når man både bager glutenfrit og i et helt almindeligt husmoderkøkken/ovn
Denne tærte er næsten fri for alt, den er glutenfri, mælkefri, sukkerfri, med lavt fedt indhold og højt proteinindhold, og så er den bare lækker og nem at lave
Bagekursus d. 08. 10. 11. Bollerne blev lidt blege, men smagen var rigtig god. Forlæng evt bagetiden lidt, eller brug dem som ”bake off” direkte fra fryseren
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l