Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
6 dl lunkent vand1 pk gær ( gerne mindre hvis du har god tid)2 æg800 g hvedemel200 g rugmel75 g olie1 tsk honning1 tsk saltHæld vandet i en skål og rør gæren ud heri
Normalt er jeg ikke typen, der hopper med på modestrømninger, men jeg må sige, at jeg nu godt forstår, hvorfor brød bagt i en gryde i ovnen er blevet så populært
Her er en god opskrift på lækre, luftige italienske grovboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Mine piger elsker hjemmelavet æggesalat - det gør jeg vist også selv. En weekend var vi til håndboldstævne og blev enige om at lave klassiske trekantssandwich
I dag skulle vi så have flæskesteg, og da der var tid til det, blev den langtidsstegt over 3 timer - nu er det jo ikke jul, så jeg lavede lidt efterårstilbehør til