Nå men kiggede lidt i Ubberup Højskoles kogebog 2 på jobbet og fandt denne her opskrift på speltboller, som jeg så har modereret til mine ønsker om nogle lidt mere grove og luftige boller
Jeg serverede denne ret som en del af en frokost bestående af flere småretter. Og resterne blev til madpakkebrød, hvilket de også egnede sig særdeles vel til
SE OGSÅ DENNE OPSKRIFT. INDBAGT LAKS NO. 2. En laks per person er rigeligt. Så man køber så mange laksefilletter man skal bruge og butterdej i forhold til det
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Fredagens aftensmad stod på Bulgur-salat, hvilket er en af ynglingsspiserne herhjemme. Salaten er også en kærkommen mulighed til, at undgå madspild, da alt hvad der findes i grøntsagsskuffen er velkomment