Paella De Marisco. Opskrift spansk Paella Marisco, skaldyr, alt godt fra havet. Ingredienser200g vannamei rejer200g tiger rejer100g blåmuslinger1 ½ kop ris4 kopper vand (fiskebouillon)100g bønner (haricot verts)100g ærter1 peberfrugt, skåret i tern2 tomater skåret i små tern2 fed hvidløg, fint hakket1 løg hakket½ tsk
Pintxos er en form for tapas der især er udbredt i Catalonien – det er i alt sin enkelthed et lille stykke brød enten en form for flute eller noget let ristet- med lækkert fyld
Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt. Chili con carne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili con carne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
H. e. r. f. å. i. o. p. s. k. t. n. v. d. b. c. h. l. a. D. y. j. g. ,. m. M. ø. I. u. æ. V. O. S. T. R. (. 1. 0. -. 5. ). 4. 2. 3. &. L. K. F. B. P. N. ". ) l
And the book, Jamie’s America, has so many great recipes, so it’s … Continue reading → . Another recipe is now done in me Jamie Oliver domestic project
Her er min version af den gamle Mexicanske klassiker – Chili con carne. Hvis du vil være sund kan du spise chili con carnen med ekstra kidneybønner istedet for ris, og en skefuld hytteost ovenpå
Lav en skål af salaten , kom con Carnen på , pynt med avokado , cremfraiche , agurk og tomat. 270 g chili con Carne 30 g cremfraiche 1/2 avokado 30 g agurk 30 tomat 40 g salat Ca 500 kcal
Men der er allerede kommet en ny udgave af min (eller rettere kærestens) Col con carne. Col con carne er en rigtig “fattigmands-ret”, da ingredienserne er få og de koster ikke det hvide ud af øjenene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.