80 kager. Kom de små figurer på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 180 grader i små 5-7 minutter. Glædelig jul- Pernille Elise 1/2 tsk stødt ingefær
Server den varme chokolade med vanilje-kanel flødeskummet på toppen. Julekakao med kanel og vanilje-kanel flødeskum(til 2 glas)100 g mørk chokolade 3 spsk. - Pernille Elise 100 g
Jeg går altid og tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at gå amok med julepynt, -guf og -kalendre, uden at jeg bliver set på med mærkelige øjne af gemalen (og så taler vi ikke om, at jeg så julekalender i august, bare fordi jeg havde lyst)
De her er med smør – rigtigt smør og ikke et efterkrigs-erstatningsprodukt, som klistrer fast i ganen For at gøre dem ekstra deluxe har jeg også brugt en god kakao, mandelmel og revet chokolade
Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i ca. 1Antal portioner 1 portion 2 portioner 4 portioner 6 portioner 8 portioner Vælg 175 g havregryn (ca. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 2 timer
-. 8. 8. 8. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. A. '. O. x. K. q. T. 7. L. R. ) l
Ingen jul uden havregrynskugler – Basta. Havregrynskugler er jo bare en rigtig juleklassiker. Herhjemme er det ikke rigtig jul, før der er indtaget et par havregrynskugler
-. -. -. -. 8. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. 5. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. M. G. A
-. -. -. 8. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. 5. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. 7. F. I. 4. 9. N. T. R. D
-. 8. 8. 8. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. C. 4. 3. L. 7. J. %. A. ½
-)) og så smager brød med mel altså meget bedre end glutenfrit brød. Fordel i smurte madeleine eller muffinforme og bag ved 180 grader i ca 25 min (hold øje med dem, da bagetiden varierer efter bageform)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.