Aftensmad

Aftensmad

  • 5 Opskrifter
Fyldte koteletter med kartoffelflager og gratinerede grøntsager

Fyldte koteletter med kartoffelflager og gratinerede grøntsager

5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
Kylling i peanutbuttersauce

Kylling i peanutbuttersauce

500 g kyllingeinderfilet3 spsk peanutbutter1/4 tsk stødt ingefær2 fed hvidløg1 hønseboullionterningsaft af 1 lime1 dl kogt vand2 dl flødepeber1 /4 tsk sambal orlek1 dl peanutsKyllingen skære i mindre stykker
Ensaladilla de mariscos

Ensaladilla de mariscos

på en tur rundt i området nord for Murcia i efterårsferien, besøgte vi byen Calasparra (kendt for sin ris) og en tilfældig restaurant, vi kom forbi, viste sig at servere rigtig god mad - det gik langsomt, men det var ventetiden værd