F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. t. æ. v. c. m. f. N. ,. a. h. P. p. k. D. j. å. b. -. ø. y. J. C. M. R. B. ). w. H. (. 6. 7. 2. ½. 1. 3. 8. 5. 0. S. T. Æ. L. 4. V. O. |. A. z. ". I. K
M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
I. a. f. t. e. n. r. v. i. d. l. b. g. m. k. s. ö. D. y. ,. h. o. æ. ø. p. å. j. C. ). J. u. P. O. H. N. (. 4. 6. 2. 5. ½. 7. R. 1. /. L. T. 0. S. -. c. B. 8. . E. K. V. F. l
Jeg må indrømme at jeg elsker ét godt hjemmelavet rugbrød, med en surdej som virkelig er blevet plejet, men da jeg ikke syntes tiden er til det i øjeblikket, har jeg snydt lidt
Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klistret. Jeg tog mig også lige sammen til at bage en ny portion broccolibrød nu hvor ovnen var i gang
J. e. g. r. i. k. t. v. l. d. m. n. h. o. f. a. p. ø. s. ,. j. b. u. D. æ. å. 6. (. L. ). P. 2. 5. 3. 1. 0. O. Æ. y. c. B. 8. S. -. V. A. R. T. ½. x. F
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.