I aften står den på suppe og en rigtig efterårsagtig en af slagsen. Det er en super simpel suppe og den tager langt under en halv time at lave, hvis man ser bort fra den tid suppen skal koge
I dag er der en rigtig børneklassiker på menuen. Det er ikke nogen klassisk udgave, da både kødbollerne og sovsen indeholder en masse forskellige grøntsager og krydderier
E. n. l. a. g. k. e. m. d. v. i. j. b. u. ,. t. o. r. -. æ. s. p. y. f. w. D. ø. J. å. L. h. S. M. T. I. 2. 1. 5. O. 4. 0. 8. =. (. ). B. 3. /. c. H. N. 6. P. R. ½. F. V. K. é. g l
4 personer500 g hakket kalkunkød50 g brød uden skorper1. 5 dl mælk1 finthakket løg2 finthakkede stilke blegselleri15 g smørfrisk eller tørret oregano,timiansalvie og rosmarin1 ægsalt og peberRød coleslaw500 g rødlål2 tsk salt200 g tranebær2 appelsinercitronsaft2-3 spsk rørsukker eller honning2-3 æbler75 g valnødder eller pekannødderSådan gør du
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
det er mine forældre, deres hund Frida og min Faster Karen. I dag har jeg været ude og handle, og må tilstå at det bestemt ikke bliver sjovere og nemmere i takt med at min mave efterhånden fylder mere
G. e. m. t. k. a. g. r. s. n. b. l. i. v. d. ø. j. h. o. u. D. ,. æ. f. y. -. R. p. å. c. P. S. L. T. I. 1. 5. 2. 3. 0. (. /. ). H. 8. 4. M. N. O. 7. J. V. K. w. F
E. n. k. l. a. s. i. c. h. o. d. e. g. m. u. r. p. å. t. D. v. f. ,. j. b. -. æ. M. H. y. N. (. G. T. ). J. ø. 2. 0. 3. 1. 5. 7. %. /. 4. ½. S. I. P. R. V. B. K
Blomkålssalaten er endnu en favorit, som ofte bruges istedet for broccolisalaten og kan laves med eller uden salatblade (jeg foretrækker selv uden da jeg syntes man får salatblade i alt )Salaten kan serveres til stortset alt kød- fisk, fjerkræ, bøffer ja you name it
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
B. e. d. s. t. f. a. r. k. æ. g. n. l. o. m. p. å. -. i. v. ø. u. N. j. ,. b. O. (. K. T. ). h. D. 3. ½. 1. 6. 2. 0. F. J. /. S. L. I. c. 5. x. 4. +. E. R. H. P. 7. V. M. y. é