Kalveschnitzler er i sagens natur markant hurtigere end okseklump at få tilberedt, så skal der fugle på bordet på en hverdagsaften, så er det et godt alternativ …
Der er mange gode minder og på mad-delen er det jeg husker bedst frisk makrelsalat fra fiskehandleren på rugbrød, små lakridser i blå indpakning nede fra kiosken hvor jeg måtte leje VHS-film samt benløsefugle som vi altid fik den sidste dag når mine forældre og søster kom for at hente mig
-. -. -. F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
Det er velkendte klassikere med et lille twist. 6-8Frikadellefars500 gr hakket kalv500 gr hakket flæsk1 spsk salt2 løgfriskkværnet peber4 æg2 dl mel3 dl mælkRør hakket kalv og flæsk med salt i ca. Lad farsen trække i 10-15 minutter tildækket i køleskab. Form farsen til frikadeller, og steg dem i halvt olie og halvt smør i 4-5 minutter på hver side ved jævn varme, til de er gyldne og gennemstegte. 6500 g frisk rødkål3 spsk olivenolie100 g tranebær (frosne)2 spsk balsamico-eddike4 spsk ribsgelésalt og friskkværnet peberSnit rødkålen fint. 10-15 minutter til postejerne har fået stegeskorpe
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Her besøgte vi et 'pluk-selv'-sted og da vejret var lidt tvivlsomt og dryppede en smule var vi de eneste besøgende og havde derfor god plads til at plukke de lækre røde bær
- er der rigeligt af herhjemmeFor hvis du lige tager et kig på denne omgang billedespam fra dagen herhjemme indtil nu, så tror jeg snildt du vil kunne fornemme, at stemningen er helt i top, og at vi tror på vores danske drenge igen idag
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage
Danske æbler er i sæson, og det kan der komme meget god mad ud af. Pragteksemplet er disse æbleboller, som rigtig kan få smagen af det danske efterår frem
Kommentarer
johnknudsen61
Rigtig god
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.