K. l. a. s. i. k. e. v. f. r. -. g. t. n. o. d. m. h. y. D. j. p. ø. æ. 4. å. ,. b. O. M. '. T. u. 1. 0. 5. c. 6. S. L. 2. ½. 8. 7. (. ). P. V. H. 3. J. "
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
4 blad husblas50 g hvid god chokolade1 dl. Bailey2 pasteuriserede æggeblommer2 spsk sukker3 dl flødemørk chokolade efter smagHusblassene kommes i ½ liter vand i ½ time og smeltesDen hvide chokolade smeltes over vandbadBland husblas, Bailey og den hvide chokoladeÆggeblommerne piskes til crem med sukkeretFløden piskesÆgge- og baileymassen blandesDen nye masse vendes i flødeskummet
Så er december overstået med masser af hygge og god mad. Desværre er det ikke blevet til så meget madskriveri på bloggen, men idekataloget til 2013 er tilgengæld blevet fyldt godt op