I denne perlespeltsalat har jeg puttet æbletern, avokadotern, rødløg oghakkedemandler. - Anret perlespelten (evt i et pænt fad) med æble- og avokadotern, rødløg oghakkede manlder ovenpå
For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i. Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Du kan selv tilsætte hakkede nødder, drysse med lakridspulver eller bare nyde dem som de er. Når alle ingredienserne er smeltet skru lidt op for varme og bliv ved med at røre i gryden
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.